DIWALI PALACE AMERSFOORT

DIWALI PALACE AMERSFOORT Indian & Nepalese restaurant

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1249 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Diwali Palace Amersfoort. Meer weten? Ontdek meer

23 mei 2022 om 19:23 Fantastisch, zo lekker en heel snel ontvangen. Mijn favoriete restaurant
22 mei 2022 om 20:09 Eten is top! Bezorgtijd bijna 2 uur. Meer bezorgers aannemen zo verlies je klanten
21 mei 2022 om 22:21 bezorging was prima en netjes. Het eten is ok, maar niet speciaal. Het is duur (zoals alles deze tijd) maar dat extra's wat ik hoopte heb ik niet gekregen.
20 mei 2022 om 13:03 Heerlijk eten, bezorgen duurde wel wat lang maar de moeite waard om op te wachten
18 mei 2022 om 20:57 Een dikke 10! Het beste Indiase eten dat ik ooit geproefd heb. Ruime porties, zeer smakelijk!
13 mei 2022 om 21:20 Het eten was heerlijk qua smaak, werd warm geleverd (zelfs de naan) en was meer dan voldoende door de grote portie. Een drankje was vergeten bij de bezorging en dat kwamen ze na een telefoontje direct nabrengen. Uitstekende service en kwaliteit!
12 mei 2022 om 22:52 Niet echt goede prijs/kwaliteit verhouding
5 mei 2022 om 9:42 Gelukkig was alles weer vers en smakelijk. Bedankt Diwali
4 mei 2022 om 20:18 Food is very tasty 5 stars
2 mei 2022 om 10:43 Al meerdere keren besteld bij Diwali. Het is altijd lekker kruidig en pittig zoals besteld en geleverd op afgesproken tijd. Zelfs nog warm geleverd terwijl ik wat verder weg woon. Zeker een aanrader voor de vegetariƫr.
30 apr 2022 om 22:40 Geen enkel indiaas restaurant lukt het om naan brood warm te bezorgen, behalve Diwali. Eten smaakte heerlijk. Ruime porties en ze lezen de opmerkingen bij een gerecht. Top! Dankjulliewel voor de aardappel in de curry
28 apr 2022 om 21:53 Ordered food for four people and everyone enjoyed it.