DIWALI PALACE AMERSFOORT

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1404 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Diwali Palace Amersfoort. Meer weten? Ontdek meer

28 nov 2022 om 19:28 Goed zoals altijd
28 nov 2022 om 19:28 Veel te laat bezorgd.
27 nov 2022 om 16:33 Bezorging duurde meer dan 2 uur, wat ik niet eens erg had gevonden als ze wel naar de opmerkingen hadden gekeken. Eten was nu gewoon het wachten niet waard
26 nov 2022 om 20:21 Het eten was heerlijk, maar de bezorgtijd een uur en 45 minuten, echt niet ok
24 nov 2022 om 20:12 Super lekker! Kreeg allemaal extra’s en een goede portie. Zeker voor herhaling vatbaar. Was ook erg snel klaar.
22 nov 2022 om 8:58 Waanzinnig lekker eten! Super fijn dat je zelf kan aangeven hoe pittig je t wilt. Ga door zo :D Echt eten met liefde
20 nov 2022 om 9:24 Eten zoals altijd lekker, maar bezorging was 50 minuten later dan opgegeven. Eigenlijk is dat altijd het geval. Je kunt hier beter zelf ophalen en niet laten bezorgen.
19 nov 2022 om 20:09 Eten niet ontvangen
18 nov 2022 om 22:44 Smaak was heel goed, heerlijk!! Het was goed warm maar het duurde wel een uur voordat ze er waren.
18 nov 2022 om 20:31 Eerdere (1e keer) ervaring met Diwali Palace was echt minder door de zeer slechte bezorging en nog niet eens de helft geleverd kregen, maar deze keer was er niets op aan te merken. We hebben echt heerlijk gegeten! Echt superlekker! Onze complimenten!
17 nov 2022 om 20:40 Altijd lekker
17 nov 2022 om 20:32 Het eten is zoals altijd goed, de Chicken Tikka Masala was Heet besteld maar niet bepaald pittig. Verder waren de bakjes nogal gedeukt, niet erg voorzichtig vervoerd waarschijnlijk. Hierdoor lekte er veel olie overal vanaf en dus ook over de tafel.